На замітку!
Медове желе з родзинками і курагою
Складові:
● Мед - 90 г
● Курага - 60 г
● Ізюм - 60 г
● Желатин листовий - 12 г
● Сік лимонний - 5 г
● Вода - 330 г
Порядок приготування
Курагу
і родзинки промити, залити окропом на 5 хвилин, відкинути на сито і
дати стекти воді. Курагу нарізати кубиками по 1 см, у воді розчинити
мед. У чашу мультиварки викласти родзинки і курагу, залити медовою водою
і перемішати. Закрити кришку. Встановити програму МУЛЬТИКУХАР,
температуру 100 ° C, час приготування 15 хвилин. Готувати до закінчення
програми. Желатин залити холодною водою на 1 хвилину, потім віджати,
додати в чашу мультиварки до суміші із сухофруктів, ретельно перемішати.
Суміш розлити по формах, дати охолонути і прибрати в холодильник на 3
години до повного застигання. Подавайте желе з ягідним сиропом.
Ми приготували желе в мультиварці REDMOND RMC-M150
#мультиповар #рецепт #желе #мед #мультиварка #редмонд #redmond
https://www.youtube.com/watch?v=JWnJQgsoYqg Міні піца в батоні
...https://www.youtube.com/watch?v=b4DGkIM2L9A Склад: Тісто:
...Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев