Сны Пресвятой Богородицы. Молитвы Сны Пресвятой Богородицы очень сильные! Многие считают, что сильнее этих молитв ничего нет. Сила этих молитв такова, что даже в самой страшной и безнадежной ситуации с их помощью всегда найдется выход. Большинство людей, как правило, обращаются к молитвам только в критических жизненных ситуациях. Тогда, когда кажется, что мир вокруг рушится и ничего не способно повлиять на ход событий. Сила этих молитв потрясает - они действительно способны творить чудеса. Воспользовавшись с глубокой верой Снами Пресвятой Богородицы вы увидите, как все вокруг, словно по мановению волшебной палочки, начинает идти в нужном вам направлении. Единственное условие - ваша вера в
Молитва по соглашению (она так называется).
Го́споди Иису́се Христе́, Сы́не Бо́жий, Ты́ бо ре́кл еси́ пречи́стыми усты́ Твои́ми: «Ами́нь глаго́лю ва́м, я́ко а́ще два́ от ва́с совеща́ета на земли́ о вся́цей ве́щи, – ея́же а́ще про́сита, бу́дет и́ма от Отца́ Моего́, И́же на небесе́х: иде́же бо еста́ два́ или́ трие́ со́брани во и́мя Мое́, ту́ е́смь посреде́ и́х». Непрело́жны словеса́ Твоя́, Го́споди, милосе́рдие Твое́ безприкла́дно и человеколю́бию Твоему́ не́сть конца́. Сего́ ра́ди мо́лим Тя́: да́руй на́м, рабо́м Твои́м (имена́), согласи́вшимся проси́ть Тя́ (содержа́ние проше́ния), исполне́ние на́шего проше́ния. Но оба́че не я́коже мы́ хоти́м, но я́коже Ты́. Да бу́дет во ве́ки во́ля Твоя́. Ам
  • Класс
snypresv

МОЛИТВЫ: СНЫ ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЫ

Добавлено фото в альбом

Это брокенский призрак — явление в горах, когда тень человека отражается в облаках или тумане
Читать дальше
Скрыть описание
«Приими, Всеблагомощная, Пречистая Госпоже Владычице Богородительнице, сия честныя дары, Тебе единей прикладныя от нас, недостойных рабов Твоих, от всех родов избранная, всех тварей небесных и земных вышшая явльшаяся. Понеже бо Тебе ради бысть Господь сил с нами, и Тобою Сына Божия познахом, и сподобихомся Святаго Тела Его и Пречистыя Крове Его. Темже блаженна еси в родех родов, Богоблаженная, Херувимов светлейши и Серафимов честнейши сущая. И ныне, Всепетая Пресвятая Богородице, не престай молящися о нас, недостойных рабех Твоих, еже избавитися нам от всякаго совета лукаваго и от всякаго обстояния, и сохранитися нам неврежденным от всякаго ядовитаго прилога диавольскаго. Но даже до конца мо
Папилломы, бородавки и кондиломы уничтожит молитва Пресвятой Богородице, если слушать и повторять её всю неделю по три раза утром и вечером! Сильная молитва Пресвятой Богородице читается каждое утро и вечер три раза. Пресвята́я Влады́чице моя́ Богоро́дице, святы́ми Твои́ми и всеси́льными мольба́ми отжени́ от мене́, смире́ннаго и окая́ннаго раба́ Твоего́, уны́ние, забве́ние, неразу́мие, нераде́ние, и вся скве́рная, лука́вая и ху́льная помышле́ния от окая́ннаго моего́ се́рдца и от помраче́ннаго ума́ моего́; и погаси́ пла́мень страсте́й мои́х, я́ко нищ есмь и окая́нен. И изба́ви мя от мно́гих и лю́тых воспомина́ний и предприя́тий, и от всех действ злых свободи́ мя. Я́ко благослове́нна еси́ от
В древнейших книгах Ветхого Завета приводится формула благословения. Сам Бог учит первосвященника Аарона, родного брата пророка Моисея, как нужно её произносить. «Так благословляйте сынов Израилевых, говоря им: да благословит тебя Господь и сохранит тебя! Да призрит на тебя Господь светлым лицем Своим и помилует тебя! Да обратит Господь лице Свое на тебя и даст тебе мир! Так пусть призывают имя Моё на сынов Израилевых, и Я благословлю их» (Числа 6:23–27).
Бог благословляет человека, но Его благословение имеет определённое условие и действует по принципу взаимности. Бог предоставляет человеку право выбора: принять Его благословение или отказаться. Если мы соглашаемся на эти условия, то и наша жизнь обретает смысл и положительный результат. Если нет, то человеческая жизнь теряет своё предназначение и финал её плачевен. «Жизнь и смерть предложил Я тебе, благословение и проклятие. Избери жизнь, дабы жил ты и потомство твое» (Второзаконие 30:19).
Сильная молитва Пресвятой Богородице об исцеление болящего! «В честь иконы Божией Матери «Целительница» Молитва: Приими, о, Всеблагословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе ныне приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой зде сущей и внемлющей молению нашему. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавлявши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши; еще же, Госпоже Владычице Богородице, и от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя стра
Акафист святителю Николаю чудотворцу Конда́к 1. Возбра́нный Чудотво́рче и изря́дный уго́дниче Христо́в, ми́ру всему́ источа́яй многоце́нное ми́лости ми́ро и неисчерпа́емое чуде́с мо́ре, восхваля́ю тя́ любо́вию, святи́телю Нико́лае; ты́ же, я́ко име́яй дерзнове́ние ко Го́споду, от вся́ких мя́ бе́д свободи́, да зову́ ти́: Ра́дуйся, Нико́лае, вели́кий Чудотво́рче. И́кос 1. А́нгела о́бразом, земна́го су́ща естество́м, яви́ тебе́ всея́ тва́ри Созда́тель: благопло́дную бо добро́ту души́ твоея́ прови́дев, преблаже́нне Нико́лае, научи́ все́х вопи́ти тебе́ си́це: Ра́дуйся, от утро́бы ма́терния очище́нный; ра́дуйся, да́же до конца́ освяще́нный. Ра́дуйся, рожде́нием свои́м роди́телей удиви́вый; р
Показать ещё