(1) Биринчи кадам - кантты кошуп ичкенди токтотуу, денеде кант жок болгондо, рак клеткалары табигый түрдө өлөт.
(2) Экинчи этап - бир стакан лимон ширесин бир стакан ысык сууга аралаштыруу керек, бир айдан кийин рак клеткалары азаят, ысык лимон ширесин ичүү рактын алдын алат. Болгону ага шекерди салбаңыз. Ысык лимонад муздак лимонадка караганда ден соолукка пайдалуу. Мэриленд университетинин изилдөөсү табигый дарылар химиялык заттарга караганда 1000 эсе жакшыраак экенин көрсөттү.
(3) Рак коркунучун азайтуунун үчүнчү кадамы - эртең менен жана кечинде 3 аш кашык органикалык кокос майын колдонуу.
Эки дарылоо тең кант диабетин алдын алуу үчүн колдонсо болот. Билбестик шылтоо эмес. Мен бул маалыматты 5 жылдан бери айтып келем. Айланаңыздагыларга айтыңыз.
Сары жана кызгылт көк картошка ракты алдын алат.
01. Жеп-ичүү ашказан рагына чалдыгуу коркунучун көбөйтөт.
02. Жумасына 4 жумурткадан ашык жебеңиз.
03. Тооктун этин (сан ж.б.) жеш ашказан рагына алып келиши мүмкүн.
04. Тамактан кийин эч качан мөмө жебеңиз. Тамактын алдында мөмө жешибиз керек.
05. Айыз учурунда чай ичпеңиз.
06 Соя сүтүн азыраак колдонушуңуз керек.
07. Ачкарын помидор жеңиз (ач карын)
08. Чарчап калбаш үчүн күн сайын эртең менен тамактын алдында бир стакан суу ичиңиз.
09. Эч качан уктаардан алдында 3 саат мурун тамактанбаңыз.
10. Суудан баш тартуу кант диабетине жана кан басымдын жогорулашына алып келиши мүмкүн. Тамактануунун негизги негизи сууну көп алуу болушу керек.
11. Духовкада тост же бышырылган тост жегиле
12. Жатар алдында телефонуңузду алыс коюңуз.
13. Табарсык рагын алдын алуу үчүн күнүнө 10 стакан суу ичиңиз.
14. Түнкүсүн кошпогондо, күндүз көбүрөөк суу ичиңиз.
15. Күнүнө 2 чыныдан ашык кофе ичүү уйкусуздук жана ашказан ооруларына алып келет.
16. Майды акырындап сиңириш керек. Тамак сиңирүү 5-7 саатка чейин созулат.
17. Кечки саат 17:00дөн кийин азыраак жегиле
18. Банан, жүзүм, шпинат, ашкабак, шабдалы жесеңиз өзүңүздү жакшы сезесиз.
19. Күнүнө 8 сааттан аз уктоо мээнин иштешине таасирин тийгизет. Түштөн кийинки эс алуу сизди жаш көрсөтөт.
20. Бышырылган помидор чийкиге караганда жакшыраак дарылык касиетке ээ.
21. Лимондун ысык ширеси рак клеткаларын жок кылат. Жылуу лимон ширеси жашооңузду жакшыртат жана узак жашоого мүмкүндүк берет.
Күнүмдүк ичимдик ичүү үчүн жылуу сууга 2-3 тилим лимон кошуп коюңуз
Лимон рак клеткаларын жок кылуу үчүн эң жакшы ингредиент болгон жылуу сууда ачуу жыт калтырат.
Муздак лимон ширесинде С витамини гана бар, гипертониянын алдын алат.
Ысык лимон ширеси рак шишигинин өсүшүнө жол бербейт.
Клиникалык тесттер ысык лимон ширеси эффективдүү экенин көрсөттү.
Лимондун бул түрү менен дарылоо жаман клеткаларды жок кылбастан, дени сак клеткаларга да таасирин тийгизбейт.
Уландысы бар...
Лимон кислотасы жана лимон, лимон ширеси кан басымды түшүрүп, терең тамыр тромбозунун алдын алат. Кан айланууну жөнгө салуу менен кандын уюшун азайтат.
Которгон Аттокур Жапанов
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 38
Ким кандай личения кылат
Билгендер барбы
Же сахар орусунан
Айыкандар болсо
Жазып койгулачы сураныч
Сахарный диабет да ушундай тамактангандан келип чыгат, мисалга: манты, самса, ак нан менен шашлык же куурдак жесең, аркасынан кола(90%сахар) ичсең, инсулинди резко көтөрүп жиберет, себеби составында (эт)белок + (камыр)углевод, экөөнүн кошулмасы өтө,өтө зыян. Дагы бир мисал: мороженое, составы сүт(белок)+сахар(углевод)=инсулиндин кескин көтөрүлүшү. Инсулин нормасынан ашып кеткен учурда, адам суусайт. Сахарный диабет мн ооруп жүргөн адамдын инсулини ансыз да жогору болуп, адамдын клеткалары инсулинге тоюп, ашыкчасын киргизбеш үчүн, клеткалар бүт "эшиктерин" жаап салат да, инсулинден башка, пайдалуу, клеткаларыбызга өтө керектүү микроэлементтер, витаминдер кире албай ка...ЕщёБиз кыргыздар акыркы 30 жылда, такыр эле туура эмес тамактанып жатабыз. Азыр аш-кана, кафелердеги тамак-аштын составында углевод көп, а углевод өзү сахар. Мисалы: баардык ак ундан жасалган тамак-аштар, ак нан, макорондор, крупа, күрүч, дан, гречка ж.б. Картошка бул крахмал, крахмал бул углевод, углевод бул сахар.
Сахарный диабет да ушундай тамактангандан келип чыгат, мисалга: манты, самса, ак нан менен шашлык же куурдак жесең, аркасынан кола(90%сахар) ичсең, инсулинди резко көтөрүп жиберет, себеби составында (эт)белок + (камыр)углевод, экөөнүн кошулмасы өтө,өтө зыян. Дагы бир мисал: мороженое, составы сүт(белок)+сахар(углевод)=инсулиндин кескин көтөрүлүшү. Инсулин нормасынан ашып кеткен учурда, адам суусайт. Сахарный диабет мн ооруп жүргөн адамдын инсулини ансыз да жогору болуп, адамдын клеткалары инсулинге тоюп, ашыкчасын киргизбеш үчүн, клеткалар бүт "эшиктерин" жаап салат да, инсулинден башка, пайдалуу, клеткаларыбызга өтө керектүү микроэлементтер, витаминдер кире албай калат. Жалпак тил мн айтканда: клеткаларыбыз ачка калат, байкуш клетка кайра эле мээге "мен ачмын" деген сигнал жиберет, мээ болсо:"клеткаларга керектүү тамак-аш барбай жатыптыр" деп, ашказанды иштетип баштайт, анан адамдын курсагы ачат да, дагы манты же самса жейт... Ошону менен кайра эле клеткалар ач, инсулин жогору, адам болсо диабет мн оорулуу... Сахар мн ооруган адамдардын көбү ушул себептен ашыкча салмак мн жабыркашат.
P.S: С.диабеттин пайда болушунун мындан башка 2 себеби бар, алар: ген менен берилет, кыргызча айтканда тукум кууйт, анан катуу стрестен да пайда болот.
Сахарный диабет мн оорубаш үчүн тарелкабыздагы тамак 60%жашылчадан ,30% майлуу эттен,10% нан же камырдан түзүлүш керек.
Баарыбызга ден-соолук!