04.2024
✔️Сёлета ў 38 установах адукацыі Слуцкага раёна змянілі падыходы ў арганізацыі харчавання. У аснове – новыя прынцыпы якасці і бяспекі.
Індывідуальны падыход дазваляе ўлічваць асаблівасці арганізма кожнага вучня. Дзякуючы фінансавай падтрымцы з бюджэту, палепшана матэрыяльна-тэхнічная база школьных сталовых. Мясцовыя прадпрыемствы пастаўляюць толькі свежыя прадукты. У меню стала больш салатаў, фруктаў і сокаў.
✔️23 нацыянальныя беларускія стравы сёння сталі дзяжурнымі ў школьных сталовых, і такім чынам удалося цвёрда паставіць заслону хот-догам, піцам, ролам і сушы. Замацаваць станоўчыя тэндэнцыі дапамагаюць сумесныя маніторынгі з бацькамі і спецыялістамі раённага цэнтра гігіены і эпідэміялогіі. Па выніках калектыўнай работы з удзелам вучняў сёння абедзеннае меню абавязкова ўключаны супы.
✔️Якія стравы любяць навучэнцы? Ці па кішэні бацькам харчаванне ў школе? Хто і якім чынам клапоціцца пра здароўе дзяцей?
✔️Падрабязнасці ў праграме 🌾«Свая зямля» 🕢 20 красавіка ў 6.25 і 23.00.
#школьноепитание #школьнаястоловая #детскоепитание #беларусь #эксперимент #индивидуальныйподход #качество #безопасность #особенности #господдержка #контроль #национальнаякухня #белорусскиеблюда
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2