(Смачні рецепти)
Вам знадобиться:
1 кг свинини;
250 гр. свіжих печериць;
100 гр. твердого сиру;
цибулина;
петрушка і кріп;
часник;
спеції.
Вимийте і просушіть м’ясо, потім розріжте його до середини по центру. Після цього зробіть надріз в праву сторону від центру, не зачіпаючи 1 см і ще раз повторіть описані дії з лівого боку.
Розкладіть м’ясо за принципом книги і закрийте плівкою. Відбийте м’ясну вирізку, приблизно до 1,5 см товщини, приправте спеціями і не забудьте посолити.
Очистіть і поріжте цибулину.
Відваріть гриби (за умови, що ви вибрали не шампіньйони — білі гриби також не обов’язково варити), це займе близько 20 хвилин.
Наріжте грибочки на дрібні шматочки і смажте, поки не випарується вода – приблизно 10 хвилин.
Полийте сковорідку олією і викладіть цибулю обсмажте 2 хвилини на повільному вогні. Не забувайте заважати овочі в процесі смаження. Обсмажені гриби приправте перцем і сіллю.
Потріть сир на крупній тертці, вимийте і поріжте петрушку з кропом.
По краях свинячої вирізки покладіть смужками грибочки, сир і кріп з петрушкою – сформуйте рулет.
Рекомендація: щоб зберегти цілісність рулету, скористайтесь товстими нитками або скріпіть м’ясо зубочистками.
Випікайте рулет, загорнутим у фольгу, при температурі 180 градусів близько 1,5 годин. Для отримання апетитною скоринки, зніміть фольгу з верхньої частини і кілька хвилин потримайте страву в духовці, додавши вогонь.
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 1