Trattoria della nonna Catering vine la tine cu deliciu!
Orice petrecere poate fi un succes dacă ştii cum s-o "condimentezi" şi în acest sens vă garantăm că avem reţeta perfectă pentru o petrecere corporată de neuitat.
Trattoria della nonna Catering vă pune la dispoziţie o echipă calificată şi toate elementele necesare desfăşurării petrecerii corporate de Revelion, oriunde doriţi dvs, chiar şi în oficiu. şi asta tot la un preţ atrăgător – de la 150 lei per persoană!
Veţi fi răsfăţaţi cu bucate rafinate şi fascinant de gustoase, decor de Revelion original, chelneri amabili şi grijulii, atenţie maximă asupra d-stră şi multe dorinţe împlinite!
Avantajele Petrecerii Corporate de Revelion cu Trattoria della nonna Catering:
Organizarea impecabilă a banchetului, pănă-n cele mai mici detalii
Bucătărie italiană şi naţională
Consultanţă în alegerea meniurilor optime
Servicii exclusive de deservire
Aranjament deosebit al meselor
Organizarea programelor de divertisment
Sprijin în alegerea locului potrivit pentru o petrecere corporată reuşită
La dorinţă, puteţi alege orice tip de meniu şi deservire - banchet sau fourchette.
Achitarea poate fi efectuată – cash sau virament.
SURPRIZĂ! Comandă petrecere corporativa de revelion cu Trattoria della nonna Catering si primesti CADOU platou asortat de fructe sau fotograf profesionist!
Sunați acum și comandați la numărul de telefon (+ 373) 607627 77 - Tatiana
https://ok.ru/profile/557601508729 http://tureacsergiu.wix.com/sergiu https://ok.ru/video/208705948281
https://ok.ru/profile/557601508729 http://tureacsergiu.wix.com/sergiu https://ok.ru/video/208705948281
https://ok.ru/profile/557601508729 http://tureacsergiu.wix.com/sergiu https://ok.ru/video/208705948281
https://ok.ru/profile/557601508729 https://ok.ru/video/208705948281
https://ok.ru/profile/351587681690 http://tureacsergiu.wix.com/sergiu https://ok.ru/video/208705948281
https://ok.ru/profile/351587681690 http://tureacsergiu.wix.com/sergiu https://ok.ru/video/208705948281
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев