Натуральна чорна кава з чарівним ароматом кориці та легкою апельсиновою ноткою підкорить відразу.
Інгредієнти: • кава натуральна - 15 г.; • вода – 150 мл; • ром - 15 мл; • кориця – 1/4 ч. л.; • гвоздика – 2-3 шт.; • цедра апельсина – 1/2 ч. л.; • цукор очеретяний – за смаком. Рецепт: 1. У турці або гейзерній кавоварці підігріваємо воду, розчиняємо в ній цукор. Якщо не любите солодке, не додавайте його. 2. Засипаємо каву. Підігріваємо всі разом, поки не підніметься «шапочка». Знімаємо турку з вогню. 3. Додаємо цедру апельсина. 4. Кладемо 2-3 гвоздички, насипаємо корицю. Бажано використовувати приправу в паличках, попередньо перемеливши їх у порошок. 5. Дерев'яною ложкою перемішуємо спеції з кавою. Повертаємо турку на вогонь. 6. Чашку прогріваємо, вливаємо в неї ром. Проціджуємо через ситечко. Відправляємо його в прогрітий кухоль з ромом.
Нет комментариев