Цікаво, що рибу під шубою ми готуємо давно, а мало хто чув про куряче м'ясце від БМК, яке смакує з нагоди будь-якої радісної події!!!
Пропонуємо незрівнянний рецепт: 🍴 Курка "під шубою"
Інгредієнти:
- Курятина від Бердянського МК - 1 кг;
- Помідори - 2-3 шт.;
- Ріпчаста цибуля - 3 шт.;
- Картопля - 3-4 шт;.
- Часник - 4-5 зуб.;
- Сир - 200-250 гр.;
- Зелень;
- Сіль;
- Майонез.
Приготування:
М'ясо нарізати шматочками. Картоплю натерти на крупній тертці. Цибулю порізати кільцями. Помідори порізати півкільцями і обваляти їх в майонезі. Сир натерти на крупній тертці. Часник подавити через прес. Зелень порубати.
Послідовність викладення на деко:
- Змастити деко олією;
- Викласти шматочки м'яса, цибулю, терту картоплю, помідори (змастити майонезом);
- Ставимо в духовку на 40-50 хв. при 200-220 °С.
За 5-10 хвилин до закінчення приготування змастити часником, посипати тертим сиром і рубаною зеленню. Поставити назад в духовку і буквально через кілька хвилин Ваша страва готова.
Справжнє диво - для родини! Смачно - однозначно!
#Мясокомбінатбердянській #ковбаса #делікатеси #сосики #БМК #мясо #рознічнаяпродукція #бердянськ #фірмовий #смачно #ситно #якість #натурпродукт #ukraine_recommend #ua #berdyanskcity #СМК #смакота #їжа #всемдобра #вседлявас #бренд
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев