" Добра хата "
Вiтае шчыра i заузята ,
Хамiчауская " Добра хата ! "
На шляху да родзiчау , да цешчы ,
На гэтае цэнтральнае плошчы ,
У сэрцы хамiчаускага
" Арбата " ,
(Хоць няма на ей плаката )
Знаходзiцца " Добра хата ! "
Нават iснуе павер ' е :
-Правядзеш як тут вяселле -
Жыцце будзе шчаслiвае , багатае ,
Благаслауленна гэтай хатаю !!!
А калi у вас юбiлей ,
То збiрайце вы гасцей ,
Можна , нават, i дзяцей .
Тут усiм месца хапае ,
Уся акруга гэта знае ,
I усе святы тут гуляе !
Аграсядзiбы зараз у модзе ...
Прыязджайце да Валодзi !
Хатняя тут атмосфера ,
Гаспадыняю у ей Вера .
Калодзiчы , дзякуем вам !
Бо тут не толькi па 100 грам
Усе могуць выпiваць ,
Да упаду танцаваць .
Вы удыхнулi у
Колбаса домашняя
Фарш мясной (свиной) — 3 кг
Чеснок (головка) — 4 шт
Перец красный жгучий (молотый)
Майоран
Спирт (96%) — 3 ст. л.
Соль — 85 г
На 1 кг фарша примерно 28 гр соли (это очень важно), я постоянно делаю из 3 -х кг мяса, нам хватает до следующего раза…
Итак: 3 кг мяса перекрутить на колбасную сетку, добавить 84 -85 гр соли, через мясорубку (мелкую сетку) перекрутить 4 головки чищенного чеснока, поперчить чeрным перцем (я сыплю на глаз) красным сладким и красным острым… всe тщательно перемешать и оставить минимум на 5 часов, периодически перемешивая, чтобы соль, чеснок и перцы растворились по всему мясу.
Как пройдeт 5 часов, я из этого фарша жарю одну маленькую котлетку, для того,