Şorţul de bucătărie reprezintă elementul indispensabil în orice bucătărie. Rolul său de bază — protejarea pereţilor de pătrunderea grăsimii, apei şi murdăriei, însă în afara funcţiei de bază şorţul constituie un element original al decorului.
În designul modern tot mai des este folosit şorţul de bucătărie din sticlă –„skinali”, care nu doar protejează cu eficacitate zona de lucru, dar şi ajută să confere interiorului un stil unic datorită posibilităţii imprimării diferitor imagini şi ornamente.
1) САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ И МОРКОВКОЙ
ИНГРЕДИЕНТЫ:
● 150 г свежей моркови;
● 150 г копченой колбасы;
● 1 маленькая банка кукурузы;
● чеснок - по вкусу;
● майонез для заправки
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Свежую морковь почистить и натереть на крупной терке.Колбасу порезать соломкой.Сложить в миску морковь, копченую колбасу, кукурузу без жидкости, выдавить чеснок (я на мелкой терке тру), заправить салат майонезом. Выложить салат с копченой колбасой и морковью в салатник, охладить. Перед подачей украсить зеленью.
2) САЛАТ ИЗ ЯИЦ С ОВОЩАМИ
ИНГРЕДИЕНТЫ:
● 1 банка кукурузы консервированной,
● 2 картофелины,
● 2 свежих огурца,
● 4 яйца,
● 1 луковица,
● 100 г. сметаны,
● соль по вкусу.
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
О