Tort Napoleon! Cu siguranță acest tort ne aduce aminte de copilărie: la fiecare sărbătoare gospodinele preparau acest tort, iar în bucătăria Domniței, alături de Elena Popa, am creat o rețetă care te va cuceri prin gust și textură! Ingrediente aluat foietaj rapid: • 400 g făină • 250 g unt (din congelator) • 110 ml apă rece • 1 ou • 2 lingură de oțet 6% • ½ linguriță sare 1. Amestecăm oul, sarea și oțetul cu apa foarte rece. 2. Punem făina pe masă și radem peste făină untul congelat, amestecăm bucățile de unt astfel ca să fie acoperite cu făină. 3. Turnăm lichidul pregătit mai devreme și adunăm un aluat cât mai rapid posibil, fără să plămădim sau să amestecam minuțios (cu cât mai puțin am
Торт "Мягкий Молочный Пломбирный"
Торт 2 кг. 26 см
Нежнейший. Ни в одном магазине такого не найти по вкусу.
После этого торта стандартные магазинные вам даже даром будут не нужны.
Частные тортоделы с мастиками и по 1000р за кило тоже не гарантируют такой вкусный торт.
Для приготовления торта абсолютно не требуется опыт, нужно только внимательно следовать рецепту.
Бюджет очень скромный (500р за 2 кг + останутся продукты, чистая цена примерно 300 рублей)
Обозначения:
стакан - 250 мл
ст.л. - столовая ложка
ч.л. - чайная олжка
гр. - грамм
Ингредиенты итого (коржи + крем):
масло сливочное 82,5% 100 гр.
молоко 1,3 литра
мука 3,5 стакана
сахар 1 стакан
яйцо 5 шт
мёд 2 ст.л. с горкой
сода 1 ч.л.