ՏՈՐԹ " Շոկո "
....ՊԱՏՐԱՍՏԵԼ Է Hayarpi Babakhanova-ն.......3 ձու հարել + 2 բաժակ շաքարավազ+1,5 բաժակ թթվասեր+1թ/գ սոդա+1ճ/գ քացախով հարել հարիչով հետո + 2 ճ/գ կակաո+ 1.5-2 բաժակ ալյուր. բաժանել 3 մասի լցնել յուղաթղթով տապակի մեջ (26/28սմ) 26 թխել 200°.
Եփվելուց հետո մի շերտը ու կողքի կտորները փշրել. + 200 գրամ աղացած պնդուկ . առաջին շերտին կրեմ քսել վրան լցնել փշրած միջուկի կեսը . 3րդ շերտի հակառակ կողմի վրա կրեմ քսել և դնել միջուկի վրա. երեսին կրկին կրեմ ու ձևավորել միջուկի մնացած մասով.
#կրեմ
200 գրամ կարագ + կես տուփի մի քիչ շատ խտացրած կաթ+ 2 ճ/գ կակաո+ 2ճ/գ կոնյակ + վանիլին
КЛУБНИЧНОЕ ВАРЕНЬЕ БЕЗ ВАРКИ ЯГОД! ЛУЧШИЙ РЕЦЕПТ!
Варите ли Вы по такому способу клубничное варенье?
Клубничное варенье без варки ягод получается настолько ароматным!
Познакомьтесь с рецептом, возможно многие так варенье не варят.
Попробуйте в этом сезоне сварить хоть немножко по этому рецепту.
Вам понравится, даже не сомневайтесь.
ИТАК, КЛУБНИЧНОЕ ВАРЕНЬЕ БЕЗ ВАРКИ ЯГОД:
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 2 кг клубники
- 1 кг сахара
- 0,5 стакана воды
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Для клубничного варенья берем клубнику небольшую, но спелую.
Удаляем плодоножки, моем ягоды под проточной водой и сцеживаем на сито.
Затем кладем клубнику в миску.
В другой миске варим сироп:
в 1 кг сахара добавляем 0,5 стакана воды