200 гр. сахара 2 ч. л. ванильного сахара или 1 пакетик ванилина 4 ст. л. воды для сахара 4 ст. л. воды для набухания желатина 10 гр. желатина Желатин замочить в воде. Из сахара и воды сварить сироп. Затем все соединить, прогреть и взбить в белую массу.
Васільковы абрус у маёй Беларусі,
І вядома яна хлебасольнай душой.
Абдымае усіх ,хто ў самоце і ў скрусе,
Прапануе заўжды чулым сэрцам спакой.
Добры позірк вачэй, светла-русыя косы.
З караваем сустрэне, хто з мірам ідзе.
І сукенкі з ільну яна з гонарам носіць,
Ды паможа таму, хто у горы, бядзе.
#АленаКотава